Binnenmatten

V&S Plus: adviseur voor alle merken binnenmatten

In de afgelopen 20 jaar hebben wij meer dan duizend bedrijven, overheden en particulieren geholpen met de keuze voor de juiste binnenmatten. Onze binnenmatten zijn van hoogwaardige kwaliteit en houden het vuil en vocht effectief buiten, zodat je entree verzorgt en netjes blijft.

Iedereen wil een verzorgde en kwalitatieve binnenmat om zijn schoenen op te vegen. Maar de mat moet ook duurzaam zijn en een lust voor het oog. Welke binnendeurmat voldoet aan al die wensen? Wij adviseren je op maat, zowel modern of klassiek, voor elk wat wils.

Met de juiste binnenmatten verlaag je onderhoudskosten en voorkom je slijtage

Het verlagen van onderhoudskosten begint bij een goede binnenmat. Een goede binnenmat is droogloopmat en schoonloopmat inéén. Op deze manier vang je zowel vuil als vocht op bij de ingang en wordt dit niet mee naar binnen gelopen.

Dit levert niet alleen een continue representatieve uitstraling op, maar ook een veilige situatie. Weinig tot geen vuil en vocht op de vloer voorkomt valpartijen en uitglijden.

Waar let je op bij de aanschaf van een binnenmat?

Het is vooral belangrijk om de nieuwe binnenmat af te stemmen op het gebruik ervan. Met andere woorden: welk ‘verkeer’ gaat over de nieuwe mat? Zijn dit alleen voetgangers of moeten we ook rekening houden met rollators en scootmobielen?

Als de entree ook wordt gebruikt als leveranciersingang, houden we daar rekening mee. We zorgen ervoor dat de matten ook zware karren en palletwagens aan kunnen.

Hoe wordt de mat gelegd?

Ook hier is elke situatie weer anders. Sommige matten worden vast gelegd met fixeerlijm; andere komen los te liggen. Als tussenoplossing hebben we de optie om een speciale antislip laag aan te brengen, zodat de mat goed op zijn plek blijft liggen en toch van zijn plek gehaald kan worden.

We maken de omranding van onze matten speciaal op maat. Hierdoor is de mat altijd rolstoelvriendelijk en zal de kopse kant van de mat niet slijten.

Onze werkwijze in 5 stappen

Stap 1: Contact

In het eerste contact stellen we een aantal vragen. Daarna gaan we al snel over tot het inplannen van een afspraak op locatie. Het is belangrijk dat we de situatie ter plaatse kunnen beoordelen.

Stap 2: Afspraak op locatie

Dit doen we om de huidige situatie in ons op te nemen en alle belangrijke aspecten in te meten, te bekijken en eventuele vragen te beantwoorden.

Stap 3: Rapport en advies

Na ons bezoek maken we een advies speciaal voor jouw specifieke situatie. Hierbij leveren we meteen een prijsopgave, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dit is allemaal vrijblijvend.

Stap 4: Uitvoering

Onze specialisten komen langs om de nieuwe mat(ten) te installeren. Uiteraard nemen we de oude mat mee en zorgen we voor een uitvoering met zo min mogelijk overlast.

Stap 5: Oplevering

Samen maken we een rondje voor de oplevering. Hierin geven we de laatste adviezen en beantwoorden we eventuele vragen. Pas als jij volledig tevreden bent is de klus klaar. De mat kan nu zijn ultieme doel gaan vervullen: het schoon houden van jouw pand.

Wat een goede binnenmat voor je kan betekenen:

• Schoonloop- en droogloopfunctie inéén: schone en droge voeten, dus minder slipgevaar
• Vasthouden van vuil en vocht: de volgende passant neemt het vuil van de voorganger niet mee naar binnen
• De hele dag een representatieve entree
• Meer tijd tussen schoonmaakbeurten: een schoonloopmat kan vuil en vocht goed vasthouden, waardoor minder snel schoongemaakt hoeft te worden
• Eenvoudig schoon te maken
• Het pand beschermen tegen een hoop schoenzolen: een goede mat is bestand tegen de zwaarste omstandigheden; vieze, natte voeten die de hele dag in- en uitlopen

Waar moet een goede binnenmat aan voldoen?

Een goede binnenmat zorgt voor een veilige en schone werkomgeving. Maar een schoonloopmat moet veel meer kunnen. De mat krijgt het zwaarste deel van de slijtage voor zijn kiezen. Hij moet dus van hoge kwaliteit zijn: bestand tegen al die schoenzolen en deze tegelijkertijd schoonvegen.

De mat moet ook tussen de schoonmaakbeurten representatief zijn. Dus: vuil aan het zicht onttrekken. En toch moet je het vuil gemakkelijk kunnen verwijderen.
Al deze vragen en oplossingen kennen wij uit de praktijk. De afgelopen jaren hebben wij veel productkennis opgedaan en met veel verschillende leveranciers samengewerkt. Hierbij hebben wij altijd gekeken naar de praktische werking van binnenmatten. Wij weten dus wat werkt… en vooral wat niet werkt, zodat we jou voor een foute aankoop kunnen behoeden.

Bespaar jezelf een enorme zoektocht en laat je adviseren

20 jaar ervaring, meer dan duizend ontzorgde klanten, veel verschillende producttesten, fabrieksbezoeken. Wij weten inmiddels álles wat er over matten te weten valt.

Dit is onze kracht. Wij verkopen geen matten. Wij geven advies. Over de beste matten op de markt. Onafhankelijk en eerlijk.
En we delen onze ervaring graag met je.

Niet tevreden? Ontvang je investering terug.
We staat 100% achter ons advies.

Niet tevreden? Wij horen je graag!

Direct contact