Over ons

de manier

Praktische productvernieuwingen

V&S plus is al 20 jaar adviseur voor en leverancier van een veilige en schone leefomgeving. Wij maken het beheerders gemakkelijk om de kosten voor onderhoud en schoonmaak aanzienlijk te verminderen. Bovendien doen onze producten wonderen voor de uitstraling van je bedrijf.

Onze continue zoektocht naar betere en nog effectievere oplossingen voor entreevraagstukken leidt tot uiterst praktische productvernieuwingen. Wij combineren onze jarenlange praktijkervaring en kennis van de markt met vooruitstrevende technologische ontwikkelingen van de meest toonaangevende producenten. Hierdoor zijn wij in staat om producten en systemen aan te bieden die net een stapje verder gaan dan de standaardoplossingen in de markt.

Doordat wij uitsluitend werken met topproducten van topleveranciers (3M Nederland, Coral, Notrax, Milliken en Duval Vloersystemen) garanderen wij 100% tevredenheid.

Behalve entreematten levert V&S Plus Polyflex tegels, composiet terrastegels en Dura Stripe flexibele belijnings- en markeringssystemen.

Valt men bij jou wel eens met de deur in huis?

Dat is niet altijd even prettig, zeker niet in de letterlijke betekenis.
Als het aan ons ligt behoort dat tot het verleden. Onze entreematten maken van de ingang ‘het visitekaartje van je bedrijf’.

Wij geven vrijblijvend advies bij jou op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op.

Dit is wat je kunt verwachten van ons gratis en vrijblijvend adviesgesprek

/01

Waarschuwing: Je loopt serieus risico op schadeclaims.

stap 1

Staat het creëren van een veilige en schone entree niet op je to-do lijst? Wij vertellen je waarom het wel zou moeten. Deze informatie maken wij beschikbaar door het delen van informatie van het CBS.

/02

De producten die het bewijs hebben geleverd tot een verlaging van de schoonmaakkosten

stap 2

We vertellen je welke producten de beste functie hebben, en ook welke producten absoluut niet doen wat ze beloven!

/03

De denkfout die vrijwel iedereen maakt bij het vernieuwen van de entreemat

stap 3

Bijna iedereen die de entreemat moet vernieuwen is onvoldoende op de hoogte van alle mogelijkheden, waardoor het resultaat vaak teleurstellend is. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

/04

3 simpele tips die ervoor zorgen dat de vervuiling in je pand minder wordt!

stap 4

Deze tips helpen je op weg naar een schoner en veiliger pand. Hierdoor verlaag je de schoonmaakkosten en verhoog je de kwaliteit van je entree

/05

De sprookjes die worden verteld bij de verkoop van matten

stap 5

Veel mensen geloven de onzin-verhalen van de verkoop praat als het over een mat gaat. Wij leggen het uit zodat je deze herkent en hier niet in trapt!

See how much you can save with professional mat

let's calculate

Specify the parameters of your place

Term length (years)

Your Savings

€893

Regular cleaing price: €1000

With professional mat cleaning cost: €107

Request detailed calculation