Over ons

de manier

Praktische productvernieuwingen

V&S plus is al 20 jaar adviseur voor en leverancier van een veilige en schone leefomgeving. Wij maken het beheerders gemakkelijk om de kosten voor onderhoud en schoonmaak aanzienlijk te verminderen. Bovendien doen onze producten wonderen voor de uitstraling van je bedrijf.

Onze continue zoektocht naar betere en nog effectievere oplossingen voor entreevraagstukken leidt tot uiterst praktische productvernieuwingen. Wij combineren onze jarenlange praktijkervaring en kennis van de markt met vooruitstrevende technologische ontwikkelingen van de meest toonaangevende producenten. Hierdoor zijn wij in staat om producten en systemen aan te bieden die net een stapje verder gaan dan de standaardoplossingen in de markt.

Doordat wij uitsluitend werken met topproducten van topleveranciers (3M Nederland, Coral, Notrax, Milliken en Duval Vloersystemen) garanderen wij 100% tevredenheid.

Behalve entreematten levert V&S Plus Polyflex tegels, composiet terrastegels en Dura Stripe flexibele belijnings- en markeringssystemen.

Valt men bij jou wel eens met de deur in huis?

Dat is niet altijd even prettig, zeker niet in de letterlijke betekenis.
Als het aan ons ligt behoort dat tot het verleden. Onze entreematten maken van de ingang ‘het visitekaartje van je bedrijf’.

Wij geven vrijblijvend advies bij jou op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wat kan je verwachten van ons vrijblijvende adviesgesprek?

/01

Serieus risico op schadeclaims

stap 1

Staat het creëren van een veilige en schone entree niet op je to-do lijst? Wij vertellen je waarom het wel zou moeten, en maken hierbij gebruik van gegevens van het CBS.

/02

Producten die bewezen dat een verlaging van schoonmaakkosten mogelijk is

stap 2

Wij vertellen je welke producten wél en welke producten absoluut niet werken

/03

Veel voorkomende denkfout bij het vernieuwen van een entreemat

stap 3

Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om entreematten, en veel mensen zijn onvoldoende op de hoogte hiervan!

/04

3 simpele tips voor een schoner en veiliger pand

stap 4

Deze tips helpen je om vervuiling in je pand te verminderen. Hierdoor verlaag je schoonmaakkosten en verhoog je de entree kwaliteit.

/05

Geloof niet in sprookjes

stap 5

De aanschaf van een nieuwe mat gaat vaak gepaard met onzin-verhalen en loze beloftes. Geloof niet in de sprookjes: wij vertellen het échte verhaal.